DISTRIBUIȚI

Jandarmii au surprins în flagrant, în staţiunea Mamaia şi Constanţa, trei persoane care aveau asupra lor trei cutii metalice în interiorul cărora au fost găsite substanţe vegetale halucinogene de culoare albă şi muguri de culoare verde-moronie. De asemenea asupra unui alt tânăr au mai fost găsite şi nouă pliculeţe cu substanţă halucinogenă de culoare verde.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, la ieşirea din staţiunea Mamaia, a observat un grup de trei persoane, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri).

Asupra suspecților, jandarmii au găsit trei cutii metalice, prima având formă cilindrică, în interiorul căreia se afla un fragment de pastilă de culoare portocalie şi un tub din material plastic, transparent, cu o lungime de patru cm. În interior acestuia era o substanţă sub formă de pulbere, de culoare albă. A doua şi a treia cutie metalică aveau forme cubice şi conţineau muguri de substanţe vegetale uscate, de culoare verde-maronie, cu miros înţepător.

Discuții

comments