DISTRIBUIȚI

Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services – Aeroport Tuzla organizează pe 4 iulie 2015 AEROMANIA – un spectacol complex, care include acrobație aeriană, concerte, târg de aviație, expoziție de aeronave, mașini de epocă, motociclete și multe altele.

 

CAM02919

Radio Constanța și Radio Vacanța se află printre partenerii media ai evenimentului.

 

Avioanele MIG21 Lancer au salutat publicul, la Tuzla.

 

La Aeromania 2015 participă: Yakării Acrobați – cu trei aeronave YAK 52, Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatică, cu JuKa, Lotul Național de Acrobație – cu 5 aeronave Extra – 300 si Extra 300 L, aeronavele aparținând REGIONAL AIR SERVICES (Diamond Da 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, AN2 si Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin), 4 avioane supersonice MIG 21 Lancer (zbor în formație și o evoluție solo), două IAR 330 PUMA aparținând Forțelor Aeriene Române – de la Baza Aeriana 86 Fetești – dislocate pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, U.M. 02040 Tuzla cu un elicopter IAR 330 Puma Naval, parașutiștii coordonați de Adrian Constandache, Blue Wings – cu 7 parașutiști ai Aeroclubului Romaniei (care vor face lansări din Airvan Ga8), Aeroclubul Romaniei – cu un balon cu aer cald, avioanele Incas – BN2A Islander și SuperCub YR-D0028 și alții.

 

IMG_20150704_183757

 

Pentru că la Aeromania caii putere mănâncă jăratec, Arena Eqcvestria va oferi publicului o altă varianta de spectacol, prezentând 6 cai într-o defilare coordonată de un sportiv din cadrul Federației Ecvestre Române – sportivul de înaltă performanță Răzvan Nedelcu.

Publicul poate vizita zona alocată mașinilor de epocă aparținând Retromobil, zona alocată motocicletelor, aeronavele în expoziție statică, balonul cu aer cald și multe altele.

 

Standurile vor gazdui și atracții pentru piloți și viitorii piloți – indiferent de vârstă: de la Flying Toys, la produsele pentru profesioniști, aparținând Pilotshop. Pentru copii va fi amenajat un spațiu de joacă supravegheat.

 

Seara se va încheia, ca de obicei, cu mult așteptatul spectacol pirotehnic oferit de cele patru avioane jucând rolul de Air Bandits.

Pe scena așezată în fața zonei de evoluție a aeronavelor, se vor desfășura concertele lui Mihai Mărgineanu – fost elev al școlii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES și ale trupelor Taxi, Desant, The R.O.C.K., Colonist pe Lună și alții.

Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită.

Discuții

comments