DISTRIBUIȚI

Jandarmii au surprins în staţiunea Mamaia un tânăr care avea asupra lui un briceag ascuns în geacă.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, sâmbătă seara, pe faleza staţiunii Mamaia, a observat in apropierea Piaţetei Perla un tânăr euforic, agitat şi care la vederea militarilor, a făcut „stînga-mprejur” şi a mărit pasul. A fost somat prin voce, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra lui S.A., de 17 ani, din Constanta, jandarmii au găsit ascuns în buzunarul de la geacă, un briceag, model „Fluture”, cu mâner de plastic, cu lama de 10 cm. El a declarat că poartă briceagul asupra lui “pentru autoapărare, să mă apăr de cei răi …”, iar mai târziu, că îl foloseşte la muncă, când serveşte masa!

Tânărului i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de a purta în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire. Dosarul a fost trimis la Biroul de Politie Mamaia pentru continuarea cercetărilor.

Discuții

comments