DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Turismului se află zilele acestea la mare, în concediu, cu mama şi două finuţe. Elena Udrea abia acum a observat că până şi „M” de la Mamaia a picat, ceea ce, a spus ea, arată dezinteres pentru ceea ce se întâmplă pe litoral.

Totodată, a declarat că, probabil staţiunea va arăta din ce în ce mai rău pentru că o staţiune turistică presupune implicare.
Şi pentru că prin ochii unui simplu turist lucrurile se văd altfel, ea ar schimba multe pe litoralul românesc. Construcţiile pe nisip le-ar demola pe toate. Crede că mai important acum este ca ceea ce există să fie întreţinut. Să existe agrement pentru cei care vin pe litoral, plajele să arate bine. Ea aleargă în fiecare dimineaţă şi a constatat că este foarte greu să alegi pe plajele din România, pentru că unele sunt pregătite, altele nu sunt pregătite. Curăţenie în staţiune, drumurile să fie reparate. „Nu se poate să te duci spre Năvodari să fie tot drumul spart”.

Elena Udrea a mai spus că temerea ei este că, dacă lucrurile vor continua aşa, Mamaia îşi va pierde statutul de prima statiune din punct de vedere al numărului de turişti. Fostul ministru al Turismului se află sub control judiciar, fiind cercetată în mai multe dosare de procurorii DNA pentru presupuse fapte de corupţie. Elena Udrea trebuie să se prezinte, săptămânal, la IPJ Constanţa pentru controlul judiciar, după ce şi-a declarat, oficial, domiciliul, pe perioada verii, la un hotel din nordul staţiunii Mamaia.

Discuții

comments