DISTRIBUIȚI

Concert Luna Amară la Papa la Șoni Vama Veche, sâmbătă 11 Iulie, de la ora 23:00.

Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri.

Cu un prim disc (‘Asfalt’, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la ‘Pietre în alb’ – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă.

În toamna lui 2013, Luna Amară au filmat un concert-maraton în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. O parte din înregistrările audio, cuprinzând piese de pe primele două albume ale trupei (acum epuizate) precum și o piesă nouă în primă audiție, au fost lansate anul trecut pe CD-ul ‘Live la Conti’, primul album live Luna Amară, ce a primit titlul de ‘Cel mai bun album alternative rock românesc’ la Metalhead Awards 2014. Întreg concertul de la Conti urmează să fie lansat și pe DVD, în tot acest timp trupa pregătind materiale pentru un nou album de studio.

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Luna Amară:
Nick Făgădar (voce, chitară)
Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
Șerban Onțanu-Crăciun (chitară)
Sorin Moraru (bass)
Răzvan Ristea (tobe)

Discografie:
Asfalt (2004, CD)
Loc lipsă (2006, CD)
Don’t Let Your Dreams Fall Asleep (2009, CD)
Pietre în alb (2011, CD)
Live la Conti (2014, CD live)

Discuții

comments