DISTRIBUIȚI

Steaua Bucureşti a pierdut aseară meciul disputat la Constanţa cu ASA Tg Mureş pentru trofeul Supercupei României Timişoreana la fotbal.

La pauză scorul a fost 0-0.După o primă repriză dominată de stelişti, în partea secundă a meciului, Mircea Axente a înscris în minutul 63 pentru echipa mureşeană.El a valorificat o centrare a polonezului Golansky, de pe partea dreaptă a terenului.

Mobilizarea jucătorilor de la AS Tg Mureş s-a produs ca urmare a dorinţei lor de a câştiga acest trofeu dar şi a intervenţiei din vestiar a lui Dan Petrescu.

„La pauză am intrat în vestiar şi le-am spus că sunt nemulţumit de maniera în care au abordat meciul!Le-am spus că trebuie să joace fotbal şi să câştigăm, nu să ne lăsăm dominaţi.” a declarat antrenorul echipei mureşene.

La final, antrenorul campioanei României, Mirel Rădoi a declarat că se consideră vinovat pentru această înfrângere în timp ce Dan Petrescu şi-a exprimat deopotrivă bucuria pentru victorie şi regretul că va trebui să părăsească această echipă după un singur meci oficial la care a fost prezent ca tehnician.

Discuții

comments