DISTRIBUIȚI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12,00), pe DN1 ,pe Valea Prahovei, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.
Cel mai greu se circulă în zona Comarnic, unde s-a format o coloană de aproximativ 2 kilometri, care înaintează cu greutate, iar între Sinaia şi Buşteni, traficul rutier este intens.
Este posibil să se aglomereze şi la intrarea în Predeal dinspre Azuga, în zona pasajului aflat în lucru (km 140+640 de metri), unde ieri, spre seară, se formaseră coloane de maşini în ambele sensuri.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii recomandă şoferilor care intenţionează să ajungă la Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.
În zona Bran-Moieciu se poate ajunge pe traseul DN7 Bucureşti – Bâldana, DN71 Bâldana – Târgovişte, DN72ATârgovişte – Valea Mare-Pravăţ, DN73Valea Mare-Pravăţ – Braşov. Poate fi urmată şi ruta A1 Bucureşti – Piteşti, DN73Piteşti – Braşov, cu menţiunea că segmentul Câmpulung – Piteşti (DN73) este în lucru.

Discuții

comments