DISTRIBUIȚI

UPDATE (ora 18.26):

Incendiul de pe insula Ovidiu a fost lichidat în cele din urmă de angajaţii restaurantului unde s-a produs nefericitul eveniment.

Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că focul a distrus acoperişul din stuf al unui foişor care făcea parte din structura unităţii de alimentaţie publică.Pompierii continuă că supravegheze resturile carbonizate pentru interveni în cazul în care focul se reaprinde.Pe insulă au făcut deplasarea prin intermediul a 3 şalupe, 24 de subofiţeri ai ISU Dobrogea.

În timpul incendiului, numărul de urgenţă 112 a fost apelat de 3 ori, prima dată pentru a se anunţa un foc la acoperişul restaurantului. Al doilea apel informa că incendiul a fost stins de angajaţii localului, iar ultimul apel confirma din nou că o parte din acoperiş a fost cuprinsă de flăcări.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită de către pompieri. Suprafaţa de acoperiş distrusă este de 120 metri pătraţi.

Pe insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol arde o construcţie din incinta restaurantului.

Iniţial angajaţii au încercat să stingă incendiul cu mijloace proprii, dar în cele din urmă au solicitat intervenţia ISU Dobrogea.

După eşecul în operaţiunea de salvare de anul trecut la elicopterul SMURD, prăbuşit în lacul Siutghiol,  accident în care şi-au pierdut viaţa 4 persoane, demersul de astăzi al pompierilor este interesant de urmărit.

Pompierii intervin cu ambarcaţiuni proprii şi cu o şalupă de la Autoritatea Navală Română

Vom reveni cu amănunte!

 

Discuții

comments