DISTRIBUIȚI

Doi sportivi constănţeni participă în aceste zile la Campionatele Europene de tenis de masă rezervate cadetelor, cadeților, junioarelor și juniorilor, o competiție organizată în Slovacia la Bratislava.

Alina Zaharia și Cristian Pletea, legitimaţi  la LPS „Nicolae Rotaru”, sunt însoţiţi la acest turneu de antrenorul constănțean Stelian Hașoti, care pregătește echipa de cadeți.

Alina Zaharia a făcut parte din echipa de junioare a României şi a jucat în faza grupelor. Tricolorele au ocupat primul loc în Grupa B, după ce au trecut de Portugalia cu 3-0, de Spania cu 3-1 şi de Croația cu 3-1, iar în faza eliminatorie au  învins Ucraina cu 3-0, Anglia cu 3-2 și Rusia, cu 3-2.

România a câștigat finala mare disputată cu echipa din Belarus, cu scorul 3-1.

La masculin, jucătorii din echipa ţării noastre au ajuns până în semifinale.Cristi Pletea s-a clasat pe primul loc la cadeţi iar tricolorii au terminat pe primul loc în Grupa A, cu trei victorii din tot atâtea jocuri, 3-0 cu Ungaria, 3-1 cu Polonia și 3-0 cu Cehia.

În faza eliminatorie, România a învins Anglia, cu 3-0, apoi Rusia cu 3-2, dar a pierdut semifinal cu echipa Italiei, scor 2-3.

Discuții

comments