DISTRIBUIȚI
AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Parma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 26, 2011. (AP Photo/Antonio Calanni)

Zlatan Ibrahimovic se va despărți de PSG în această vară, suedezul urmând să mai joace un meci pentru campioana Franței, înainte de a pleca. Informația a fost oferită de Alferdo Pedulla, ziarist italian recunoscut pentru credibilitatea știrilor pe care le publică pe site-ul personal.

Conform sursei citate, Zlatan are un acord cu proprietarul lui PSG, șeicul Al-Thani, conform căruia fotbalistul va disputa Supercupa Franței, pe 1 august, apoi va pleca, gratis, la AC Milan. Zlatan va merge în Canada, la Montreal, pentru disputa cu Lyon, apoi se va alătura lotului formației italiene.

Suedezul are deja stabilite detaliile contractului cu Milan, unde va primi 7,5 milioane de euro pe sezon și o înțelegere pe trei sezoane. Zlatan a mai jucat la Milan din 2010 până în 2012, înscriind 56 de goluri în 85 de partide oficiale pentru rossoneri.

Discuții

comments