DISTRIBUIȚI

Lansată în 2002, nava The World a fost omologată de Guinness World Record 2015, drept cea mai mare navă de croazieră rezidențială din lume, proprietarii apartamentelor combinând intimitatea propriului yacht cu o casă luxoasă de vacanță. Cei care au cumpărat apartamentele de lux, nu sunt numai proprietarii acestora, ci dețin și nava, ceea ce înseamnă că experiența de la bordul vasului cât și din afara lui depășește standardele de lux ale unei simple croaziere. Pe lângă crearea itinerariului, fiecare rezident își exprimă punctul de vedere în ceea ce privește organizarea expedițiilor, dar și în elaborarea unui program special.

Cu o lungime de aproape 200 de metri și 165 de locuințe individuale, potrivit site-ului oficial www.aboardtheworld.com, nava permite traversarea mărilor și oceanelor Globului, ceea ce face ca peisajul să se schimbe la câteva zile.

Anul acesta, potrivit site-ului menționat mai sus, călătoria a început în Singapore, a continuat cu insulele exotice și orașele din Asia de Sud-Est, dar și cu plajele și fauna sălbatică subacvatică din insulele Maldive și Seychelles. Nava urmează să ajungă în Africa, unde va avea loc o expediție în vestul acestui continent. The World va ajunge pe coastele Marocului, apoi în Marea Mediterană, Marea Britanie și Islanda, înainte a întreprinde o altă expediție în spectaculoasa Groenlandă. Rezidenții vor călători apoi, de-a lungul coastei de est a Canadei și Statelor Unite ale Americii, vor tranzita canalul Panama și vor naviga spre coasta de vest a Americii de Sud, unde se vor pregăti pentru cea de-a treia mare aventură a călătoriei – o expediție în Antarctica.

Din 2002 și până în prezent, vasul a ancorat în peste 800 de porturi din 140 de țări, inclusiv, de două ori în Portul Constanța.

Discuții

comments