DISTRIBUIȚI

La Constanţa se deschide săptămâna viitoare a doua sală de cinematograf din România cu tehnologie 4DX, în noul multiplex din City Park Mall.
Multiplexul va avea 10 săli digitale performante, dintre care una echipată cu tehnologia 4DX.
Aceasta permite activarea tuturor celor 5 simţuri cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile şi a efectelor speciale.
Astfel, scaunele se mişcă în toate direcţiile urmând cât mai fidel acţiunea de pe ecran, iar elementele vizuale sunt completate de cele tactile, precum: aburi, ploaie, vânt, fulgere, mirosuri, ceaţă sau baloane de săpun.
Multiplexul Cinema City va avea o suprafaţă aproximativă de 2.400 mp şi va putea găzdui în jur de 1.700 de spectatori în acelaşi timp.
Tehnologia 4DX, dezvoltată în Coreea de Sud de către o companie lider în industria de divertisment din Asia, a ajuns în premieră în România, în Capitală.
„Deţinem 2015 multiplexuri în întreaga Europă, cu 1.890 de ecrane şi rulăm 3,5 milioane de filme pe an pentru 90 de milioane de clienţi. România va ajunge pe locul trei în regiune după ce vom inaugura şi alte multiplexuri, aşa cum ne-am propus’, a declarat, Greidinger, CEO Cinema City International şi Cinema World.
Deocamdată, cinefilii amatori de senzaţii extreme au la dispoziţie spre vizionare în format 4DX un număr limitat de pelicule, precum: Poltergeist, Mad Max, Dezastru în San Andreas, Jurassic World 3D şi Terminator 5 Genisys 3D.
Preţul unui bilet de acces este între 31 şi 37 de lei.
În prezent, reţeaua Cinema City operează 18 multiplexuri, cu 168 de săli şi peste 30.000 de locuri în majoritatea oraşelor mari din România: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.
România se află, în prezent, pe locul 4 în Europa ca număr de ecrane, după Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlanda, Polonia şi Ungaria.

Discuții

comments