DISTRIBUIȚI

Cele trei pasaje subterane din orașul Constanța sunt pline de gunoaie, mirosuri, iar atunci când plouă, sunt imposibil de traversat.

De fapt, la Abator, oamenii au renunțat să treacă prin interiorul lui, ci preferă să își riște viața traversând ilegal pe deasupra acestuia. La Gară, locatarii nu au de ales decât să treacă prin tunel și să suporte mirosurile, dar și gunoaiele.

„Este periculos! Nu este luminat”, ne-a spus unul dintre constănțenii care locuiesc în zonă. „Când plouă nu se poate trece, iar pe deasupra este periculos pentru că te amendează. Este murdar, neîngrijit,” ne-a spus o doamnă.

Pasajul din centrul orașului, de pe strada Ștefan cel Mare a fost renovat anul trecut. Acum nu se mai cunoaște nimic.

„Așa era și acum trei ani. E murdar” ne-a spus un trecător.

Cel din centrul orașului este inclus într-un proiect de reabilitare a întregii străzi Ștefan cel Mare, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana.

„Este un proiect mai amplu care a demarat. Este făcut de Primăria Constanța cu bani europeni. Va fi recondiționată toate strada Ștefan cel Mare”, a spus Liviu Tramudana.

Dacă pasajul din centrul orașului ar urma să intre în reabilitare, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu celelalte două, de la Abator și de la Gară.

Discuții

comments