DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav a avut loc cu puțin timp înainte de miezul nopții la ieșirea din Mangalia spre Neptun. Șoferul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanț, după ce a încercat să depășească, neregulamentar, o dubă care efectua transport de valori. În mașină se aflau patru tineri, trei băieți și o fată.

Conform Poliției Rutiere, M.N.F. (bărbat, 20 de ani, din mun. Mangalia, jud. Constanţa), a condus un autoturism pe DN39, dinspre Mangalia către Constanţa şi ajungând la km 37, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie din banda 1 în banda 2 şi a acroşat un autovehicul care circula în aceeaşi direcţie, în banda nr. 2, fiind condus de G.F. (bărbat, 50 de ani, din mun. Constanţa).

După impact primul autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu o perdea naturală de arbuşti aflată pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a patru pasageri din primul autoturism: C.A. (bărbat, 21 de ani, din mun. Brăila), R.I. (fată, 17 ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea), B.T.R. (fată, 17 ani, din mun. Constanţa) şi N.G.A. (băiat, 16 ani, din mun. Constanţa).

Discuții

comments