DISTRIBUIȚI

Ghidul Constanţei a fost transformat în varianta online merglamare.ro, pentru a fi accesat mai uşor de oriunde, de pe telefonul mobil.
Platforma aduce la un loc informaţii utile pentru turişti, dar şi poveştile locurilor de pe litoral, în variantă audio.
Ghidul este disponibil în limbile română şi engleză, conţinând informaţii despre 65 de atracții turistice, circuite, dar şi sute de fotografii.
În plus, aici puteţi asculta, live, Radio Vacanţa şi Radio Constanţa.
Şi Staţiunea Eforie a lansat o astfel de aplicaţie gratuită, pentru platformele android şi iOS, unde puteţi configura cel mai bun traseu, afla informaţii despre evenimente, vreme şi locurile de vizitat.
Aplicaţia este actualizată zilnic de IT-işti pe baza informaţiilor venite de la Primăria Eforie, iar la rubrica „Raportează o problemă”, turiştii pot intra în contact direct cu autorităţile.
În Delta Dunării, aplicaţia gratuită ECOROUTE oferă informaţii inclusiv în cele mai izolate locuri, pentru că funcţionează şi offline.
Turiştii care ajung în Deltă pot găsi, cu ajutorul aplicaţiei ce va fi disponibilă de săptămâna viitoare şi pentru iOS, obiectivele de interes, locurile de cazare, restaurantele sau punctele de prim-ajutor din zonă.

Discuții

comments