DISTRIBUIȚI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (13:00), pe Autostrada Soarelui, traficul rutiera mai scăzut în intensitate pe sensul de mers către Constanţa, iar între Drajna şi Feteşti nu se mai circulă în coloană.

La staţia de taxare de la Feteşti, coloanele de autovehicule formate pe banda destinată achitării pe loc a tarifului măsoară aproximativ 100-200 de metri, în ambele sensuri. În orele următoare, este posibil să se intensifice circulaţia pe sensul către Bucureşti (pentru că numeroşi turişti vor porni spre casă fie după ce vor părăsi locurile de cazare, fie spre sfârşitul zilei).

Încă se circulă îngreunat, în coloană, pe autostrada A4, de la ieşirea de pe A2 până la nodul rutier cu DN39, în apropiere de Agigea, pentru că DN39 nu are capacitatea de a prelua traficul de pe autostradă.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN39, în zona Eforie-Agigea.

Le reamintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 – număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316 ).

Mare atenţie! Nu opriţi şi nu circulaţi pe banda de urgenţă a autostrăzilor! Aceasta este destinată exclusiv autospecialelor de intervenţie!

Discuții

comments