DISTRIBUIȚI

Luptătorul român Andrei Stoica rămâne campion mondial Superkombat la categoria super cruiser după ce l-a învins prin KO pe olandezul Fred Sikking, în cadrul galei organizată la Mamaia, în faţa a peste 3.000 de spectatori.

Sportivul în vârstă de 28 de ani şi-a doborât adversarul în prima repriză cu un croşeu de stânga, care i-a adus a 40-a victorie din carieră şi a 25-a înainte de limită.

Raul Cătinaş a revenit cu succes în ring după o pauză de un an şi jumătate, reuşind să-l învingă prin KO pe rusul Viktor Bogutzki, în timp ce Bogdan Stoica s-a impus prin decizie în faţa lui Fabio Kwasi din Surinam.

O altă victorie importantă obţinută de români a fost cea obţinută de Alex Filip, care l-a învins pe turcul Atakan Arslan, locul 14 în lume la categoria supermijlocie, judecătorii având nevoie de o repriză de departajare pentru a stabili învingătorul. Robert Dorin a reuşit la rândul său un succes important, după ce a fost declarat câştigător cu turcul Gokhan Gedik, cel care îl făcuse KO în gala precedentă pe Cristian Ristea.

La gala de la Mamaia au asistat fostul luptător Remy Bonjasky, actriţa americană Kristanna Loken, Prinţesa Lia şi Prinţul Paul al României.

Discuții

comments