DISTRIBUIȚI

IMG_1404
”Atât de ușor” este titlul noului single Soundland, un nou proiect KAZIBO Music, în colaborare cu Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci din România.

Piesa propune un mix de stiluri muzicale și pune în valoare timbrul special al Alexandrei Ungureanu pentru a ne introduce în lumea muzicala a celor doi DJ Soundland, Andy Platon si DJ Kaleia.

Soundland, noul proiect Kazibo Music, este pregătit sî cucerească topurile muzicale naționale și internaționale printr-o serie de colaborări surpriză, atât cu artisti locali, dar și cu artiști internaționali.

„Atat de ușor” este unul dintre hiturile verii 2015, iar Soundlound și Alexandra Ungureanu au decis sa vină în studioul Radio Vacanța pentru a a povesti despre succesul proiectului lor.

Piesa „Atât de uşor“ se aude intens la radio, aflându-se în top 10 MediaForest România – topul celor mai difuzate piese pe radiourile de la noi.

Soundland şi Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai puternice şi mai respectate voci din România, au realizat și o altă variantă a piesei alaturi de trupa The DaDa.

Se anunta o toamna interesanta, pentru ca Alexandra a anunțat că în luna septembrie va aparea un nou single, realizat cu baieții de la Crush, piesa urmând să aibă atât o varianta în limba engleză, cât și una în limba franceză.

Discuții

comments