DISTRIBUIȚI

Juniorii români participanţi la Campionatele Mondiale de canotaj de la Rio de Janeiro din Brazilia au cucerit o medalie de aur şi două de argint.

Medalia de aur a fost câştigată de echipajul masculin de patru rame fără cârmaci, compus din Alexandru Matinca, Cosmin Pascari, Mihai Ianoş şi Ciprian Tudosă.

Celelalte trepte ale podiumului au fost completate de sportivii din Marea Britanie şi Germania.

Medaliile de argint au fost obținute de juniorii români în probele de dublu vâsle feminin şi dublu rame fără cârmaci masculin.

La dublu vâsle feminin, Elena Logofătu şi Nicoleta Paşcanu s-au clasat pe locul secund, prima poziţie fiind ocupată de sportivele din Germania, iar locul III de cele din Italia.

În proba de dublu rame fără cârmaci masculin, Constantin Cristi Hîrgău şi Alexandru Chioseaua au încheiat cursa pe poziţia secundă, medalia de aur revenind sportivilor din Germania iar cea de bronz celor din Grecia.

Cu trei medalii câştigate la Rio, România s-a clasat pe locul IV în clasamentul pe medalii, la egalitate cu Marea Britanie, locurile I, II şi III fiind ocupate de Germania, Italia şi Olanda.

Discuții

comments