DISTRIBUIȚI

Valentin Dragu, tânărul din Brăila dispărut, vineri seara, în apele mării, la Costineşti, a fost găsit duminică dimineaţa, mort. Trupul neînsufleţit a fost adus la mal de valuri. El s-a înecat sub ochii prietenei care a încercat disperată să îl salveze.

Tragedia a avut loc în Golful Francezului din stațiune. Însoțit de prietena sa, Valentin s-a urcat pe o saltea pneumatică și au ieșit pe mare. Valurile mari și curenții puternici i-au tras în larg, din ce în ce mai departe de țărm. La un moment dat, salteaua s-a răsturnat și cei doi au ajuns în apă. A încercat să-și țină prietenul la suprafață și a reușit o perioadă, dar nu a rezistat prea mult.

Strigătele ei au fost auzite de un bărbat aflat pe mal, care a înotat pâna la cei doi. Acesta a reuşit să o scoată pe fată la mal, însă nu şi pe băiat.

Conform datelor furnizate de dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, de vineri dimineaţă, ora 7.00 şi până duminică la amiază, medicii SAJ au intervenit la 17 cazuri de înec. Patru persoane au murit, un tânăr este dat dispărut, cel pe care scafandrii îl caută acum pe plaja Modern din Constanţa, iar restul victimelor au fost salvate de la moarte.

Discuții

comments