DISTRIBUIȚI

Cel mai mare festival de arte vizuale din România – „Vama sub lumini de Oscar” – se pregăteşte de start.

Vama Veche va deveni capitala artelor vizuale în perioada 21- 30 august 2015.

Festivalul va cuprinde în acest an atât cursuri şi ateliere practice gratuite de film, fotografie şi pictură dar şi concerte, proiecţii de film şi piese de teatru.

Spiritul Vămii va fi reînviat în fiecare seară prin concerte în aer liber susţinute de The Lemon Bucket Orkestra (Canada), InFusion Trio (Ungaria), Vali Bărbulescu, Kumm, Lucia, Adrian Naidin Band, The R.O.C.K. AC/DC Tribute, Trupa Veche şi Timpuri Noi.

Programul va fi completat cu proiecţii de filme dar şi piese de teatru în care teatrul se îmbină cu spectacolele de lumini sau cu muzică.

Canadienii de la „The Lemon Bucket Orchestra”, consideraţi revoluţionarii muzicii folk, vor concerta pentru prima dată în Vama Veche în data de 23 august. Concertul canadienilor de la „The Lemon Bucket Orchestra” va avea loc la „Papa la Şoni” şi intrarea va fi liberă.

Şi pentru că serile de la „Vama sub lumini de Oscar” vor însemna petreceri explozive, programul va fi completat şi de un show susţinut de Vali Bărbulescu care va sărbători alături de participanţii la VSLO, pe plaja de la Acolo Bar, 20 de ani de DJ-ing, evenimentul fiind programat sâmbătă 22 august. De asemenea, la „Papa La Şoni” vor concerta Kumm (21 august), Lucia (22 august), Adrian Naidin Band (25august), The R.O.C.K. AC/DC Tribute (26 august), InFusion Trio (Ungaria) (27 august), Trupa Veche (28 august) şi Timpuri Noi (29 august).

Concertele vor fi pigmentate cu teatru precum „Reflection” (marți, 25 august, terasa La Ceaune), susţinută de Lightwave Theatre sau spectacolul de teatru muzical „Remember Maria Tănase” al Companiei de teatru „Gestual Art” (24 august, terasa Papa La Șoni).

Discuții

comments