DISTRIBUIȚI

Festivalul „Dichis’n’Blues”, organizat la Tulcea în primul weekend din septembrie, adică pe 5 și 6 ale lunii, este la prima ediție.

Este primul proiect de mare anvergură al Asociației Culturale „în Exil”.

Vom urca pe scenă reprezentanți old school și new school, muzicieni care au confirmat deja: The Nightlosers, Vali „Sir Blues” Răcilă&Raul Kusak, Irina Popa & The Sinners, Delta Blues Band, The StoryTellers (Marcian Petrescu & Florin Giuglea) – Acoustic Harmonica and Guitar Blues Experience și Blues Preachers Project.

Cât privește partea de „dichis”, organiztorii promit: proiecții de filme, ateliere cu povești din istoria bluesului, street performance-uri, prezentări de carte și alte surprize.

”Totul, pe un concept slow. Bunăoară, mâncăruri și licori tradiționale taman din Delta Mississippiului, dar și din Delta noastră, toate gătite de bucătari și bartenderi iscusiți. Vom avea bunătățuri și de pe malul altor râuri ală patriei, plus spirtoase și nespirtoase artizanale, precum și apă minerală LA STICLĂ, comercializată, ca odinioară, în frapiere cu gheață din belșug; pentru pasionați, va putea fi sofisticată cu vin regal din podgoriile Dobrogei. Sunt doar câteva din ofertele festivalului din ținutul lui Antipa, Jean Bart și Terente.” – susțin organizatorii.

Discuții

comments