DISTRIBUIȚI

Trupul neînsuflețit al lui Marius Daniel Fripis a fost depus, duminică seara, la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța. Pompierul și-a pierdut viața sâmbătă, în timpul unei misiuni. O butelie a explodat și l-a omorât pe loc.

Colegii de la ISU Dobrogea vin, rând pe rând, la Catedrală pentru a își lua adio și a depune flori la catafalcul pompierului erou. Chiar și echipajele care sunt de serviciu ajung cu autospecialele la Catedrală, cu specificația că, dacă sunt solicitate, pleacă în misiune.

„Încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, Detaşamentul de pompieri Constanţa Oraş, încă din 2006, în funcţia de comandant de echipaj, colegul nostru a rămas devotat Armei în tot acest timp, participând la numeroase misiuni în care şi-a smuls semenii din ghearele morţii.

Cu trăsături alese de caracter, subofiţerul şi-a pus timp de nouă ani priceperea şi puterea în sprijinul celor aflaţi în dificultate, remarcându-se prin tenacitate şi profesionalism la misiunile complexe la care a participat, umăr la umăr, alături de coechipierii săi.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a pierdut un bun profesionist, cu adevărate calităţi de salvator confirmate de pregătirea dovedită în gestionarea situaţiilor de urgenţă.

Rămas bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!”, spun colegii de la ISU Dobrogea.

Discuții

comments