DISTRIBUIȚI

La Constanța sunt aşteptate celebrități de la Hollywood, care vor începe filmările la pelicula “What Happened to Monday?”.

Pe lângă Glenn Close, Noomi Rapace (foto) și Willem Dafoe, în thrillerul SF vor mai juca Patrick Stewart, cunoscut pentru interpretarea căpitanului Jean-Luc Picard din Star Trek, dar și laureatul cu Oscar, Ben Kingsley. Vedetele vin la malul Mării Negre la începutul săptămânii viitoare și vor sta mai multe zile, după ce scenariul a fost schimbat special pentru Constanța.

Inițial, producătorii voiau să filmeze doar câteva scene, într-o singură zi. Cucerită de centrul vechi al Constanței și de istoria zonei, producătorul Raffaella de Laurentiis a decis să modifice scenariul și să filmeze în mai multe locuri. Producătorii au anunțat că vor transmite mulțumiri orașului Constanța, la finalul peliculei, chiar în limba română.

Discuții

comments

1 COMENTARIU

  1. Ne.au umpluy cartierul cu gunoaie. Pe titulescu nu poate intra o masina de pompieri sau o salvare. Rusine cui a dat autorizatia sa se inchida total strada.sper sa aiba nevoie de pompieri si salvare si sa nu poata ajunge la el. Am mama cu handicap pe care a trebuit sa o transport in brate pesye 300,de metrii. Rusine!!!!!!

Comments are closed.