DISTRIBUIȚI

Înregistrările pentru producția SF „What Happened to Monday” sunt pe cale să înceapă la malul mării. Thrillerul se filmează de o lună în București, iar pe 15 septembrie actorii vin la Constanța. Câteva scene se vor turna în port și în centrul istoric, iar printre figuranți se vor număra și constănțeni.

O agenție de la malul mării caută bebeluși de câteva luni, femei gravide, dar și copii între 4 și 14 ani care să apară în celebra peliculă, relatează reporterntv.ro.

Figuranții vor participa la filmări în perioada 16 – 23 septembrie și vor fi plătiți. Cel mai bine, bebelușii, care pentru două ore petrecute pe platoul de înregistrare, vor primi 250 de lei, iar viitoarele mămici cu sarcină vizibilă – 200 de lei. Copiii vor pleca acasă, după o zi de filmare, cu 90 de lei, iar adulții cu 50 de lei. Dar mai important decât banii pe care îi vor câștiga este faptul că se vor întâlni cu vedete de top de la Hollywood și că pot apărea în thrillerul „What happened to Monday”

Filmul spune povestea unor părinți cu 7 fete identice într-un stat care decide ca nicio familie să nu aibă mai mult de un copil. Pentru a ascunde numărul surorilor, părinții decid să le scoată din casă pe rând și le numesc după zilele săptămânii. Dar totul se precipită atunci când dispare cea numită Monday, adică Luni.

În film joacă mai mulți actori celebri printre care și Glenn Close, Noomi Rapace (foto) sau dublul nominalizat la premiul Oscar, Willem Dafoe. În total sunt 150 de persoane care participă la filmările din Constanța și care vor fi păzite non stop de agenți special angajați.

Discuții

comments