DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC) organizează în perioada 16 – 20 septembrie 2015, cea de a 64-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp și reunește peste 240 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga ţară.

Colecţiile pentru toamnă-iarnă ale anului 2015, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

La ediţia din luna septembrie a TINIMTEX unii dintre expozanții prezenți la târg au pregătit publicului constănțean o prezentare de modă cu cele mai reprezentative colecţii, eveniment care se va desfăşura miercuri, 16.09.2015, începând cu ora 18.30, în sala de ceremonii a Pavilionului Expoziţional.

Discuții

comments