DISTRIBUIȚI

“Lumea cere de câţiva ani acest buton. Astăzi este o zi specială, este ziua în care pot spune că lucrăm la buton de Dislike şi îl vom livra”, a declarat Mark Zuckerberg, în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri la sediul Facebook din Sunnyvale.

Acesta a spus că au avut ceva reţineri în legătură cu butonul din cauza temerilor că va deveni similar cu Reddiţ unde utilizatorii pot să aprecieze sau nu anumite postări.

“În plus nu am vrut să punem butonul Dislike până acum pentru că, spre exemplu, nu vreau să împart cu lumea momente speciale din viaţa mea şi să vină cineva să apese pe butonul de Dislike”, a mai spus Zuckerberg.

“Pe de altă parte dacă împărtăşeşti cu lumea ceva trist cum ar fi criza refugiaţilor sau faptul că un membru al familiei tale a murit nu cred că te-ai simţi confortabil că lumea să dea Like la aşa ceva. Aşa că am considerat că este important să dăm lumii mai multe opţiuni”, a mai spus fondatorul reţelei de socializare Facebook.

Cu toate acestea, compania nu a menţionat nici un termen de lansare al acestui buton, dar testele vor începe cu un număr mic de oameni, foarte curând.

Discuții

comments