DISTRIBUIȚI

Cu puțin timp în urmă au apărut zvonuri conform cărora Facebook ar adăuga un buton de „dislike”, deși compania nu a confirmat acest lucru și a declarat că va fi mai mult un buton pentru afișarea empatiei. Ei bine, se pare că va fi mai mult de atât.

Potrivit variantei în spaniolă a site-ului Engadget, Facebook va integra un buton care va conține mai multe emoticoane care să exprime anumite reacții precum furie, tristețe, surprindere sau dragoste. Noua opţiune este disponibilă acum pentru utilizatorii din Spania și Irlanda.

În septembrie, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a anunțat că rețeaua socială va integra o funcție prin care utilizatorii să-și poată exprima empatia în legătura cu anumite publicări. Deși inițial s-a crezut că va fi vorba de un buton de dislike, oficialii au negat acest lucru și au declarat că vom afla în curând despre ce este vorba.

În ultimul timp, Facebook a introdus o mulțime de noi unelte prin care utilizatorii să-și poată personaliza cu ușurință profilul și conținutul publicat. Luna aceasta, rețeaua socială a integrat o nouă opțiune care îți permite să desenezi pe fotografii, denumită „Doodle”, iar, în curând, vom putea avea gif-uri pe post de fotografii de profil.

Discuții

comments