DISTRIBUIȚI

Vreme închisă, duminică, în Dobrogea. Cerul va fi noros va continua să plouă consistenţ vântul va sufla cu intensificări, iar maximele zilei vor fi cuprinse între 15 şi 18 grade Celsius.

La ora 8.00 erau 18 grade la Mangalia, 17 la Constanţa, 14 la Cernavodă şi Sulina, 13 la Medgidia şi 12 grade la Tulcea.

Amintim faptul că de duminică dimineaţa, de la ora 10.00, până luni seara, la ora 18.00, aproape întreaga ţară se va afla sub o atenţionare cod galben de vreme rea. Conform meteorologilor, vor fi precipitaţii în toată ţara, iar cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat 50 l//mp, mai ales în jumătatea sudică şi în zonele de munte.

Vor fi ploi, dar în zona Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala şi în zonele montane înalte din restul ţării, în jumătatea de nord a Moldovei şi trecător în estul şi sud-estul Transilvaniei.
Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, depăşind temporar 60…70 km/h, îndeosebi în sud, sud-est şi în zonele de munte.

Procesul de răcire se va accentua, iar vremea va deveni deosebit de rece în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice.

Discuții

comments