DISTRIBUIȚI

Reprezentanţi ai autorităţilor publice din România, ai organismelor internaţionale, specialişti români şi străini, exponenţi importanţi din domeniile sănătăţii şi turismului, cu toţii vor încerca, în aceste zile, la Râmnicu Vâlcea, să identifice cele mai bune soluţii pentru promovarea serviciilor româneşti de sănătate, cu potenţial pe piaţa internaţională.

Alexandru Constantin, preşedintele Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate: ”Putem să sperăm că, în cel mai scurt timp, România va deveni o destinaţie pe piaţa turismului medical. Noi, ca asociaţie, suntem în permanent contact cu Ministerul Economiei, Direcţia de Turism, Autoritatea Naţională pentru Turism. Nu putem să ieşim să promovăm România ca destinaţie pentru turismul medical, dacă nu avem şi sprijinul autorităţilor”.

Râmnicul a fost ales pentru a găzdui acest eveniment de anvergură, datorită numărului mare de staţiuni de care municipiul este înconjurat. Călimeşti, Căciulata, Băile Olăneşti, Băile Govora şi Ocnele Mari.

Și județul Constanța are un potențial semnificativ pentru turism medical, dacă amintim doar nămolul sapropelic cu proprietăți curative de la Techirghiol.

Foto: www.terapie-naturista.com

Discuții

comments