DISTRIBUIȚI

Viitorul turismului românesc ţine de destinaţiile de nişă – consideră preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Nedea.

Ea a vorbit, în emisiunea „Probleme la zi” de la Radio România Actualităţi, despre programele aflate în atenţia instituţiei pe care o conduce, legate atât de turismul ecologic, gastronomic, balnear sau ecumenic, cât şi de „Drumul vinului” sau rutele de biciclete.

Anca Nedea: „Este timpul – şi avem deja câţiva ani în urmă, doi-trei ani – în care ceea ce trebuie să dezvoltăm înseamnă turism de nişă şi destinaţie. Legat de turismul gastronomic, sunt foarte multe manifestări deja în diferite locuri din ţară. Să nu uităm că România are Drumuri ale vinului care fac parte din proiecte europene de Drum al vinului şi pe care le vom continua noi, Autoritatea Naţională pentru Turism, şi anul ăsta, aşa cum sunt şi potecile de biciclete. Dacă vorbim de turism de nişă, s-au făcut foarte mulţi paşi în direcţia dezvoltării turismului de sănătate, a turismului balneo şi a celui estetic”.

Sură foto: Jurnaldebuzau.ro

Discuții

comments