DISTRIBUIȚI

Doors Club vă invită duminică, 15 mai, ora 20,30, la o seară neconvențională de jazz alături de Anamaria Maranda & EasyJazz Band: <strong>In The Mood For Jazz</strong>.

Într-o formulă inedită, avându-l pe Liviu Mărculescu la trombon, Anamaria & EasyJazz Band vor interpreta piese din repertoriul de jazz american al anilor ’60, alternând cu momente groove, soul, pop și rock. Nu vor lipsi reinterpretările și reorchestrările de piese cunoscute în dulcele stil… jazzistic. Cu alte cuvinte, un concert jazz … condimentat!

Anamaria Maranda este cunoscută publicului prin proiectele muzicale dintre cele mai diverse. Este absolventă a Conservatorului din București și pasionată de sonoritățile muzicilor tradiționale, pe care cu ușurință le putem recunoaște în interpretarea ei vocală.

De la începutul carierei, Anamaria a lăsat impresii puternice pe oriunde a cântat. „O voce deosebită, o prezenţă foarte agreabilă, tânără absolventă de Litere […] care ar putea face şi carieră internaţională dacă e bine îndrumată, promovată şi susţinută […] și care cucerește ascultătorii de la prima piesă”, este o caracterizare apărută pe <em>romania-actualitati.ro</em>.

Discuții

comments