DISTRIBUIȚI

A început numărătoarea inversă pentru ediţia aniversară 10 ANI AEROMANIA, eveniment programat pentru 2 iulie 2016, la Aeroportul Internaţional Tuzla.

Aeromania este un spectacol aerian anual desfășurat iniţial deasupra plajelor litoralului românesc și, începând cu anul 2012, pe Aeroportul Internațional Tuzla.

Evenimentul este dedicat turiștilor care își petrec vara pe litoral, persoanelor în căutare de variante alternative pentru divertisment și fanilor aviației.

Anul acesta, pe 2 iulie (cu zi de rezervă meteorologică 3 iulie) se desfăşoară ediţia aniversară 10 ANI Aeromania. Intrarea publicului este gratuită, cu excepţia zonei VIP – pentru care puteți cumpara bilete de pe www.vreaubilet.ro.

Pentru ediţia de anul acesta, şi-au confirmat deja participarea: Iacării Acrobaţi care aniversează la rândul lor 10 ani de activitate și care au debutat tot pe Aeroportul din Tuzla, Aeroclubul României / Hawks of Romania, Jurgis Kairys şi Luca Bertossio. Pe scena urcă Zdob şi Zdub, Mihai Mărgineanu, R.O.C.K., muzica rock, pop-rock și folk fiind nelipsită.

Radio Vacanța este partener media al evenimentului.

Discuții

comments