DISTRIBUIȚI

Carla’s Dreams, pe numele său real Andrei Ţăruş, în vârstă de 31 de ani, fost membru al trupei In Quadro, absolvent al Facultătii de Drept Public, s-a născut pe 25 octombrie, 1984, în Slobozia, Republica Moldova, a venit cu o nouă piesă pentru fani.

Noul single se numeşte „Acele”. Melodia a fost lansată oficial pe canalul de YouTube al artistului. Şi de această dată, tematica piesei este o poveste de dragoste.

Carla’s Dreams este un artist atipic, care, până acum, nu a dorit să îşi divulge identitatea şi nici să apară în public fără să aibă chipul acoperit cu straturi groase de fard.

Asta, pentru ca tânărul cântăreţ consideră că numele nu are nicio relevanţă, singurele lucruri care contează fiind relaţia pe care au creat-o cu fanii, precum şi luxul de a gandi liber.

Carla’s Dreams a cantat cu Inna, Loredana şi Delia. Artistul este însurat din 2010 cu frumoasa Nelea Motricală, o prosperă şi foarte frumoasă femeie de afaceri din Republica Moldova, care şi-a făcut studiile la Rotterdam, Olanda, şi este proprietara unei agenţii de turism.

Sursa: Agerpres

Discuții

comments