DISTRIBUIȚI

Perechea română Irina Begu/Monica Niculescu a fost învinsă de cuplul Martina Hingis (Elveția)/Sania Mirza (India), cu 6-3, 6-4, sâmbătă seara, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma (WTA), dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari.

Principalele favorite s-au impus după o oră și 18 minute.

Begu și Niculescu vor primi un cec de 30.920 euro și 350 puncte WTA pentru performanța lor.

Begu și Niculescu nu aveau nicio victorie împreună înaintea turneului de la Foro Italico, după ce au evoluat împreună la Australian Open și Madrid. La Roma, cele două reprezentante ale României au reușit succese în fața unor cupluri cotate cu șanse mai mari, Svetlana Kuznețova/Anastasia Pavliucenkova (Rusia), Yung-Jan Chan (Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), favoritele numărul șase, și Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), favoritele numărul trei.

Perechile Begu/Niculescu și Hingis/Mirza s-au mai întâlnit o dată, anul trecut, în finala turneului de la Wuhan, când cuplul elvețiano-indian (Santina) s-a impus cu 6-2, 6-3.

Irina Begu a fost învinsă sâmbătă și în semifinalele probei de simplu la Roma, de americanca Serena Williams, numărul unu mondial, cu 6-4, 6-1.

Sursa: Agerpres

Discuții

comments