DISTRIBUIȚI

Aseară după încheierea partidei FC Farul – Rapid Bucureşti, scor 0-1 în etapa a-8-a din faza play-off a Ligii a doua la fotbal, Seria I, directorul sportiv al formaţiei giuleştene a făcut câteva declaraţii:

„Ne luptăm mai departe pentru promovare!E o victorie extrem de importantă.Chiar dacă la Constanţa alţii au câştigat ca la tenis noi am jucat în acestă seară cu un adversar extrem de motivat şi pentru asta vreau să-i felicit!”, a menţionat Dinu Gheorghe.

Referitor la situaţia creată prin neplata datoriei clubului Rapid către fostul jucător, englezul Rhema Obed, oficialul giuleştenilor şi-a exprimat speranţa că suma respectivă va fi achitată la termen:

„Am speranţa că plata se va face. Sunt convins că se va rezolva pentru a ne atinge obiectivul,promovare în Liga 1. Noi trebuie să avem banii şi să facem plata, altceva nu mai contează.

Am mai spus-o, pentru mine e foarte important să se facă această plată şi eu cred că nu vom fi depunctaţi pentru că se va face. La echipă predomină dorinţa jucătorilor de a evolua în Liga 1 în sezonul viitor”, a declarat Dinu Gheorghe.

Discuții

comments