DISTRIBUIȚI

Cea de-a 17-a ediţie a Turului Dobrogei la ciclism va avea loc sâmbătă și duminică în stațiunea Mamaia și în Municipiul Constanța. Competiţia este  organizată de Clubul Sportiv Bilal 2000 Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Asociaţia Black Sea Equilibrium şi Skirt Bike Constanţa.

În cadrul turului ciclist, este cuprinsă şi ultima etapă a Cupei Mării Negre, competiţie destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani.

Anul acesta, la Turul Dobrogei vor participa numai copii și sportivi amatori, fără cicliștii licențiați, după cum a declarat principalul organizator, Victor Bănescu.
Turul Dobrogei este o competitie cu tradiţie în România ținând cont că prima ediție a fost organizată în anul 1970 pentru promovarea acestui sport.

Anul acesta sunt aşteptaţi aproximativ 120 de ciclişti, legitimaţi la peste 15 cluburi sportive din ţară. Concursul se va desfăşura în funcţie de categoriile de vârsta: la masculin la 14-17 ani, 18-39 de ani, 40-39 de ani, 50-59 de ani şi peste 60 de ani, iar la feminin la 15-34 de ani şi la peste 35 de ani.

Discuții

comments