DISTRIBUIȚI

O dată cu deschiderea oficială a sezonului estival 2016, calendarul de evenimente continuă seria de festivaluri, competiţii sportive, evenimente culturale sau activităţi civice.

Constanţa şi Mamaia au găzduit în luna mai Campionatul Naţional de Taekwondo WTF, Festivalul Peştelui şi Fructelor de Mare, Festivalul Scoicilor, Festivalul Peştelui.

Joi, Primăria Constanţa, Federaţia Română de Şah, în parteneriat cu Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi campionul mondial Anatoly Karpov, invitat de onoare al Federaţiei de Şah au deschis Campionatul European Individual de Şah Feminin, care se va desfăşura în perioada 26 mai – 8 iunie, în Mamaia, cu aproximativ 150 de participante din peste 27 de ţări.

Week-end-ul se anunţă unul încărcat, cu multe activităţi şi evenimente pentru turiştii care vor fi pe litoral, dar şi pentru constănţeni, care se pregătesc să între în Cartea Recordurilor, odată cu cel mai mare dans Sirtaki, organizat de către Comunitatea Elena Elpis Constanţa, unde peste 5.600 de participanţi se vor uni pentru a oferi un spectacol unic şi inedit în Constanţa, pe plajă Modern, sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 19:00. <em>Radio Constanța este partener media al evenimentului.</em>

Cluburile din Mamaia şi Satul de Vacanţă şi-au anunţat deja petrecerile, invitaţii speciali şi surprizele cu care îi aşteaptă pe turişti şi constănţeni, unele dintre ele chiar pregătind seri tematice greceşti la care îi aşteaptă după victorie pe participanţii care sunt gata să doboare recordul.

Sâmbătă, turiştii şi constănţenii pot relua plimbările şi experienţele cu Telegondola din Mamaia, când aceasta îşi redeschide oficial uşile către public.

Duminică, toată atenţia este îndreptată spre cei mici, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Asociaţia Litoral – Delta Dunării organizează pentru aceştia un eveniment de neuitat, “Aventură în Lumea Poveştilor”, o întâlnire cu personajele Disney preferate din desenele animate, în Satul de Vacanţă Mamaia, duminică 29 mai, ora 16:00.

Discuții

comments