DISTRIBUIȚI

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania pentru copiii de 10-12 ani,  se va incheia Duminică 29 Mai.

Șase echipe școlare si 6 cluburi de fotbal joacă pe terenurile Academiei Hagi pentru șansa unica de a reprezenta Romania la “Mondialul pustilor” Danone Nations Cup (în ziua de 16 octombrie la Paris).

Sub sloganul “Crede in visul tau!”, Danone si Fundatia “Gheorghe Hagi” in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, ii invata pe tinerii fotbalisti care sunt bazele unei cariere de succes: un stil de viata sanatos, spirit fair-play si profesionalism.

Dupa etapele zonale jucate la Pitesti, Timisoara, Suceava si Bucuresti, competitia care i-a lansat in fotbalul mare pe Ianis Hagi si pe Gabriel Torje o sa-si afle campioana mâine, cand ambasadorul competitiei, Gheorghe Hagi, va inmana trofeul cel mare castigatorilor finalei.

Castigatoarea Turneului Final va fi desemnata campioană nationala, iar cei 12 copii campioni vor imbraca tricourile Romaniei la Danone Nations Cup in toamna, cand vor juca la Paris pentru titlul suprem alaturi de alte 31-a de mici echipe nationale din toata lumea. In 2015, echipa Academiei Hagi a jucat pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone din Marrakech, Maroc.

Discuții

comments