DISTRIBUIȚI

După ce în 2014 a deschis cu succes curse charter către Constanţa şi Bucureşti, iar pentru iulie 2016 pregăteşte curse charter Tel Aviv – Oradea, dar şi pachete turistice pentru Sibiu omul de turism israelian de origine română Meidan Butnaru anunţă creşterea numărului de turişti în acest an.

Meidan Butnaru estimează că în 2016 va aduce în total 40.000 de turişti israelieni, pe destinaţiile Constanţa (staţiunile Mamaia şi Neptun), Bucureşti, Valea Prahovei, Sibiu, Oradea şi Băile Felix

Meidan Butnaru a început deja să aducă, prin touroperatorul Meshek Wings, unde este director comercial, turişti israelieni pe Litoralul românesc, în staţiunile Mamaia şi Neptun, cu curse charter Tel-Aviv – Bucureşti.

Cursele pentru Constanţa vor debuta în luna iunie. Doar pentru luna iunie sunt preconizaţi 600 de turişti israelieni pentru Litoralul românesc.

Primul zbor, care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni pe 27 mai, a avut deja un grad de ocupare foarte mare, de 97%, iar o parte din turişti au ales staţiunile Neptun şi Mamaia, de pe Litoralul românesc.

 

 

Discuții

comments