DISTRIBUIȚI

La Gara CFR Constanţa, a fost lansat astăzi programul estival Trenurile Soarelui 2016.

Timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiştii vor putea călători spre litoral cu peste 40 de trenuri.

Acestea vor asigura legături din toată ţara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării, a declarat Alina Predescu, purtător de cuvânt la CFR Călători Constanta.

„De astăzi, CFR Călători pune în circulație Trenurile Soarelui. Peste 40 de trenuri vor face legătura și vor aduce călătorii din toată țara către litoral. S-au făcut eforturi pentru a aduce călătorii în condiții de călătorie mai bune.

Toate trenurile InterRegio sunt dotate cu instalații de climatizare. Din București, aproximativ la fiecare oră, câte un tren pleacă spre Constanța. Cele peste 20 de trenuri pe sens care vin către litoral, peste jumătate dintre ele ajung și la Mangalia“, spune Alina Predescu.

CFR Călători a anunțat că păstrează tarifele de anul trecut la Trenurile Soarelui.
Călătorii care au circulat astăzi cu aceste garnituri au avut parte și de o surpriză – o scrisoare băgată într-un plic pe care scria: „Curaj, deschide!“

Textul scrisorii era următorul:
„Dragă cititorule,
Indiferent de stația la care vei coborî, zâmbește și ai încredere că ai ales trenul cel bun. De te vei simți singur/ă la drum, amintește-ți de lucrurile simple și de cei dragi!“

scrisoare tren plic tren tren 1 tren 2 tren 3

Discuții

comments