DISTRIBUIȚI

Antrenorul naționalei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat la rândul său că Franța este favorită la EURO 2016 având şi avantajul de a echipa ţării organizatoare a acestui turneu.

”Franța joacă în fața propriilor suporteri, este o echipă de calibru, iar ofensiva sa este bine pusă la punct. Franța a pierdut un singur meci din ultimele zece. Prin calitate și modul de exprimare este una dintre favoritele turneului”, a apreciat Iordănescu la conferința de presă oficială a meciului.

”Suntem extraordinar de onorați, este o mare cinste pentru România și pentru echipa națională să deschidă o competiție așa mare ca EURO 2016. Jucăm cu echipa gazdă, Franța, una dintre favorite. Antrenamentul oficial va încheia pregătirile și suntem încrezători că vom arăta ca o echipă competitivă și ne vom ridica la nivelul adversarului.Cunoaștem nivelul echipei Franței, nivelul individual al jucătorilor, în special cei 11 titulari, dar suntem optimiști și sperăm să lăsăm o impresie bună”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Discuții

comments