DISTRIBUIȚI

AmFostAcolo (www.amfostacolo.ro ), cu sprijinul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi al Radio Vacanţa, organizează cea de-a cincea edițe a festivităţii de premiere a unităţilor de cazare de pe Litoralul Românesc și din Delta Dunării, care au acumulat recomandări pozitive și note foarte bune din partea utilizatorilor acestui site pentru anul 2016.

Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 75.000 de membri, o comunitate sufletistă si entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 25.000 de destinaţii distincte contribuie in mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a turiştilor români.

Conferinţa de presă dedicată evenimentului va fi organizată vineri 17 iunie 2016, ora 12.00, la Blaxy Premium Resort & Hotel 23 August-Olimp. La conferinţă vor participa:
– Corina Martin, Presedinte al Asociatiei Litoral – Delta Dunarii;
– Daniel Sîrbu, Manager al Radio Vacanța, partener tradițional al www.AmFostAcolo.ro
– Ilușca Daniel, Președinte al Asociației Patronale din Delta Dunării
– Cornel Bociort, manager AmFostAcolo,
– reprezentanții unităților de cazare premiate.

Conferinţa de presă va fi urmată de festivitatea de premiere a celor 42 de unitati de cazare de pe Litoral și din Delta Dunării, care au întrunit cel mai mare grad de apreciere din partea turiştilor – membri ai comunităţii AmFostAcolo.

Criteriile de selecţie au fost:

1) părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat in acest an și anul anterior un număr minim trei impresii şi recomandări din partea clienţilor săi;
2) gradul de recomandare general să fie de minim 80%
3) mediile pe grade de satisfacție sa fie de cel putin 7
4) unitățile de cazare sa dețină certificat de clasificare.

Corina Martin: „Asociatia noastra incurajeaza investitorii in turism de pe Litoral si din Delta Dunarii sa ofere si sa dezvolte servicii si standarde turistice de calitate. Este firesc astfel să încurajăm turiştii şi membrii AFA să posteze recenzii despre vacanta lor, ca indicator important al calităţii serviciilor în turism.Am insistat ca unul din criteriile eliminatorii in lista locatiilor premiate de AFA sa fie existenta certificatului de clasificare din partea ministerului de resort, intrucat noi nu promovam turismul la negru. Ne face placere insa sa promovam hotelierii si locatiile turistice care onoreaza eforturile pe care Asociatia noastra le face pentru a promova Litoralul Romanesc si Delta Dunarii, prin servicii de calitate. De aceea, suntem din nou alaturi de amfostacolo.ro si la aceasta noua editie si apreciem eforturile lor. ”

Daniel Sîrbu, Manager, Studioul Regional Radio Constanța/Radio Vacanța : „Colaborarea statornică, de tradiție, între cel mai important site romanesc care promovează turismul de calitate în țară și în străinatate – www.amfostacolo.ro – și singurul post estival din România – Radio Vacanța – se concretizează, din nou, într-un moment de excepție, prin care eforturile hotelierilor de a oferi servicii la standarde înalte de calitate se materializează prin obținerea recunoașterii naționale. Considerăm ca acțiunea noastră comună, de promovare a turismului de calitate, a devenit o tradiție a litoralului.

Cornel Bociort: La a 5-a ediţie a Diplomelor de excelenţă AmFostAcolo, ne este din ce în ce mai greu să alegem cele mai merituoase unităţi hoteliere de pe Litoralul românesc şi Delta Dunării. Paradoxal, deşi cererea este încă mult mai mare ca oferta, deşi mai persistă mentalităţi „lasă dom’le că merge şi-aşa, oricum oamenii nu mai găsesc alte camere”, constatăm cu plăcută suprindere că din ce în ce mai multe hoteluri din zonă investesc în dotări, renovează, construiesc la stadarde moderne, investesc în personal pentru o relaţie şi o comunicare de calitate cu turiştii, străduindu-se să le ofere un sejur cât mai «ca afară». AmFostAcolo sprijină şi promovează toate aceste investistiţii, oferind o binemeritată recunoaştere hotelurilor premiate, conducerii şi personalului acestuia, prin diplomele de excelenţă acordate în fiecare sezon.

Discuții

comments