DISTRIBUIȚI

Constănțeanca Simona Halep, locul 5 WTA, cap de serie nr. 3, s-a retras din turneul de la Birmingham, din cauza unor probleme la piciorul stâng.

Competiția din Marea Britanie începe astăzi și se va încheia pe 19 iunie.

Sportiva din România speră să fie recuperată medical în următoarele trei săptămâni pentru a participa la turneul de la București.Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat recent că a discutat cu Simona și este optimist în privința prezenței ei în cadrul turneului programat în perioada 11- 17 iulie, deși rezultatele pe care le va obține nu vor fi incluse în circuitul WTA.

„Am simţit că am probleme de când am venit aici. Am nişte lichid la tendon, aşa că doctorul a spus că trebuie să mă odihnesc vreo câteva zile. Nu e nimic serios, însă e sâcâitor. Am aproape două săptămâni să mă recuperez până la Wimbledon, aşa că mă voi odihni câteva zile, apoi voi face tratament şi voi începe să joc din nou. Sunt dezamăgită, era primul meu turneu pe iarbă în acest an. Era important să am nişte meciuri, dar nu pot să mai schimb nimic acum. Trebuie să am grijă de corpul meu. Sper să mă întorc la anul. E a doua oară când sunt la Birmingham şi e un turneu care îmi place. Sper să revin la anul şi să am şansa să joc în faţa fanilor de aici”, a afirmat Simona Halep.

Discuții

comments