DISTRIBUIȚI

A doua zi din turul organizat de Autoritatea Naţională pentru Turism a continuat tema spa-urilor, dar s-au adăugat şi concepte noi care merită promovate cum ar fi all inclusive.

La vizita oficialilor ANT s-au alăturat şi primarii din Constanţa şi Năvodari care au prezentat proiectele pentru dezvoltarea turismului.

Anca Nedea Pavel, președintele Autorității Naționale pentru Turism (ANT), referindu-se la un resort din stațiunea Mamaia, a declarat:

„Singurul resort cu all inclusive de la malul mării, o investiție uriașă pe o suprafață impresionantă, cu extraordinar de multe facilități, aș spune mai complexe decât pe piețele concurente, cum sunt Turcia, de exemplu, de la clinică de sănătate, servicii pentru copii, atât de entertainment outdoor, cât și indoor, babysitter, program pentru copii specializat, foarte multe piscine, printre care și o piscină olimpică, programe de entertainment pentru adulți, plajă, linii de food, extraordinar de multe și de variate și cu o grădină organică din care se furnizează tot materialul organic, toată marfa, pentru a face alimentație publică, un concept extraordinar la malul mării, dezvoltat în ultimii ani, care, de la an la an mai înregistrează încă un puiet care se dezvoltă, servicii foarte complexe“.

Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, a precizat că îşi doreşte ca instanţele să decidă soarta taberei din localitate pentru ca apoi să înceapă în zonă mai multe proiecte cum ar fi un aqua park şi un parc cu monumente în miniatură.

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a precizat că va încerca să organizeze evenimente care să atragă vizitatori nu doar în Mamaia ci şi în recent renovata zonă peninsulară. În acest sens vor fi organizate mai multe evenimente în piaţa Ovidiu, care apoi se vor muta în Mamaia.

Cazinoul, simbolul Constanţei, va fi cu siguranţă renovat, a mai anunţat primarul Constanţei, Decebal Făgădău,
La acest moment se aşteaptă terminarea procedurilor de licitaţie prin care se va decide cine se va ocupa de renovarea acestui obiectiv.

Vestea bună este că sumele neceare au fost deja alocate de la bugetul de stat.

Discuții

comments