DISTRIBUIȚI

Festivalul Național cu Tematică Cultural Turistică „ Lira litoralului”, ediția a XVII-a, se pregătește de start. Competiția va reuni, de miercuri până duminică, în stațiunile Venus si Cap Aurora, copii, tineri, vârsnici, iubitori de turism nautic și montan. Aceștia își vor pune în valoare cunoștințele și abilitățile în cadrul celor 6 probe de concurs din cadrul festivalului.
Competiția se deschide miercuri 22 iunie 2016, orele 19.00, iar gala de premiere este programată sâmbătă 25 iunie 2016, de la ora 20.00.

Este o întâlnire cu o tradiție de peste 25 ani în rândul iubitorilor de cultura si turism, la care garantăm: voia bună, surprizele, dansul și jocul, cântecele de drumeție, muzica follk, recitalurile de poezie și proză, umor si pantomima, cât și probele de: fauna-flora, nautică, gastronomie, interpretare artistica, grafica si caricatura, fotografie, toate acestea pregătite cu îndemânare, aici, la țărm de mare, de gazdele festivalului prin Clubul Național de Turism Nautic, Montan si Speologic „ Petrochim “ Năvodari și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Discuții

comments