DISTRIBUIȚI

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul Mării Negre, va fi 12 – 14 august, înainte de Ziua Marinei, când Spellground Festival va pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, pe o distanţă de 10 Km, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români.

Spellground Festival se anunță o experiență de zeci de ore de muzică live, activități artistice și culturale, distracție, toate în aer liber.

“Preţul unui abonament, pentru 3 zile, este de 295 de lei, deja au fost vândute peste 2000 de abonamente şi sunt aşteptaţi peste 25.000 de participanţi”, a precizat Titus Lipovan, organizator Spellground Festival.

Din Constanta pana in Navodari sunt 5 zone de distractie: MASTERGROUND, PLAYGROUND, LET’S PARK!, CAMPGROUND si BEACHGROUND.
MASTERGROUND va fi centrul de comanda al festivalului, locul unde vor fi amplasate doua dintre cele 3 scene ale festivalului.
LET’S PARK!( Parcul Tăbăcăriei) este zona festivalului cu acces liber. Pe toata perioada festivalului, aici se face cel mai mare picnic, pe muzica unor DJ, iar seara vor putea fi vizionate filme în Open Air.

20160628_101452

Discuții

comments