DISTRIBUIȚI

Astăzi a sosit avizarea oficială pentru două sosiri ale navei Silver Whisper în sezonul 2018 în Portul Constanţa, ca urmare a discuţiilor dintre reprezentantul Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa şi reprezentantul companiei de croaziere Silversea Cruises, din cadrul recentei Adunări Generale MedCruise de la Odessa.

Companiile de croazieră îşi planifică itinerariile cu 2 ani în avans şi, luând în considerare stabilitatea regiunii din care face parte, Portul Constanţa va reveni pe agenda marilor companii de croazieră din sezonul 2018. Marile companii au părăsit traseele din Marea Neagră după instabilitatea provocată de anexarea Crimeei de către Rusia.

Doar 22 nave de croazieră, dintre care 7 fluviale fac escale în Portul Constanța în anul 2016. În 2015, la terminalul de pasageri al Portului Constanța au sosit 36 nave de croazieră cu 35.000 turiști la bord. Cu aceste rezultate, Constanța se afla în top în Marea Neagră, având cele mai multe nave de croazieră și cei mai mulți pasageri din regiune.

Discuții

comments