DISTRIBUIȚI

PRIAevents organizează, în premieră în România, primul weekend premium dedicat pasionaților de aviație și oamenilor de afaceri.

Astfel, PRIA Aviation reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business alături de cei mai importanți reprezentanți din aviatie și are patru componente:

Conferința – în cadrul căreia cei care vor participa vor beneficia de studii de caz și modalități pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri.  De asemenea, cei prezenți vor putea afla de la cei care participă despre cât costă întreținerea unui avion, cursuri de pilotaj, cum se poate lua brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.

Expoziția și zborurile demonstrative – vizitează standurile și analizează avioanele expuse. Se vor putea vedea toate echipamentele despre care se dorește aflarea mai multe lucruri noi și se va vorbi față în față cu producătorii care au facut totul posibil.

Workshop – ROMATSA, ISU, SMURD, RAS, CAA și Aircraft Owners and Pilots Association of Romania vor discuta despre procedurile SAR (Search and Rescue) în România.

AEROMANIA –  ediție aniversară – 10 ani – păstrează standardul cu care și-a obișnuit invitații: piloți de acrobație de renume mondial, atât români, cât și străini, concerte de muzică live, standuri de aviație, expoziții de mașini de epocă, de fotografie, concursuri, food-court, spații de joacă pentru copii. Spectacolul aerian îi include pe cei de la Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Iacării Acrobați și pe Jurgis Kairys.

Discuții

comments