DISTRIBUIȚI

Litoralul se pregătește de un week-end fierbinte!

Pasionații de adrenalină sunt așteptați, sâmbătă, pe Aeroportul Tuzla, la a 10-a ediție AEROMANIA, un spectacol de acrobație aeriană, eveniment la care Radio Constanța/Radio Vacanța este partener media și care va atrage mii de turiști și constănțeni. Editia din acest an păstrează standardul cu care și-a obișnuit invitații: piloți de acrobație de renume mondial, atât români, cât și străini, concerte de muzică live, standuri de aviație, expoziții de mașini de epocă, de fotografie, concursuri, food-court, spații de joacă pentru copii. Spectacolul aerian îi include pe cei de la Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Iacării Acrobați și pe Jurgis Kairys.

Cluburile din Mamaia vor fi pline de vedete care vor susține concerte live.

Pe 2 iulie, Parcul Tăbăcărie din Constanța va găzdui scurt-metraje premiate și aplaudate de juriile festivalurilor Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand. Timp de 8 ore, pasionații de filme în doze mici vor putea urmări cu sufletul la gură animații amuzante, ficțiuni fascinante, comedii apetisante, dar și documentare valoroase.

În perioada 1-2 iulie, Scoica Land Mamaia găzduiește Festivalul Internațional de Interpretare “Delfinul de aur” Năvodari 2016, eveniment aflat la cea de-a XIV-a ediție.

Turiștii care aleg litoralul românesc pentru vacanța de vară sunt răsfățați și întâmpinați de cele mai bune servicii la cazare, meniu tradițional românesc și internațional în restaurante, activități pentru familii și copii pe piscinele hotelurilor, dar și pe plajă. Telegondola din Mamaia, parcul acvatic și Satul de vacanță sunt alternative pentru cei care se satură de plajă și soarele fierbinte.

“Odată cu startul vacanțelor școlare a început perioada de foc a sejururilor pe litoralul românesc, iar gradul de ocupare crește consistent în toate stațiunile. Cele mai solicitate locații sunt Mamaia, Vama Veche și Venus”, spune Corina Martin, presedintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Discuții

comments